søndag den 1. august 2010

Vibskovs sweatre er strikket af gamle damer på Amager

Henrik Vibskov er kendt for sine farvestrålende sweatre. Gamle damer er kendt for at strikke meget. Det er blevet kombineret på fantastisk vis på Amager, hvor ældre kvinder fra aktivitetscentret Sløjfen er begyndt at strikke for Vibskovs butik i Krystalgade i København under navnet Kaffeslabberas.

Vibskovs designer vælger garn og farver og lader sig især inspirere af gamle strikkeopskrifter, som hun diskuterer med damerne, som så strikker på livet løs. Damerne får al overskuddet, som for eksempel bliver brugt på udflugter for hele aktivitetscentret.
På den måde kan de tjene langt flere penge på trøjer, vanter og huer, som de alligevel strikker (af uforklarlige grunde kan de kun sælge dem for en hundredlas i aktivitetscentret, mens Vibskov kan sælge dem for mindst 400 kroner). Damernes børnebørn kan nøjes med knapt så mange bløde pakker, mens overskudsagtige midtbyforældre kan vise projekt barn frem i mønstret strik i Christiniacyklen. Vibskov er fri for at bruge børnearbejde, og damerne har noget at give sig til.


I like!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for besøget. Hvor hyggeligt at du kiggede forbi.
Skriv endelig en hilsen eller kommentar.